joi, 29 mai 2008

Tipuri de pariuri

Agenţiile de pariuri au oferte bogate, diversificate şi există foarte multe tipuri de pariuri:

1,X,2 (3way) - cu acest tip de pariu sa întâlnit toată lumea, există trei posibilităţi: 1 este pentru victoria echipei gazdă, x este pentru egal, iar 2 este pentru victoria echipei vizitatoare.

1X,X2,12 - aceste tipuri de pariuri le folosim când vrem să pariăm cu şansş dublă, adică dacă punem 1X atunci câştigăm dacă câştigă echipa gazdă sau meciul se termină egal, dacă punem X2 atunci câştigăm dacă bate echipa vizitatoare sau meciul se termină la egalitate, iar dacă punem 12 câştigăm pariul dacă meciul nu se termină la egalitate, adică bate ori echipa gazdă, ori echipa vizitatoare.

Half Time - acest tip de pariu se referă la rezultatul de la pauză, putem să jucăm 1, x, 2 dar şi pariuri duble precum 1X, X2 sau 12

Halftime/Fulltime - la acest tip de pariu trebuie să ghicim atât rezultatul de la pauză, cât şi rezultatul la final (ex. 1/X - acest tip de pariu se referă la următorul lucru: echipa gazdă conduce, iar meciul se termină la egalitate, în acest caz câştigăm pariul).

Halftime or Fulltime - la acest tip de pariu trebuie să ghicim rezultatul ori la pauză, ori la final ( ex. punem 1 la acest tip de pariu şi câştigăm pariul dacă echipa gazdă conduce la pauză, sau câştigă la final)

Handicaps - acest tip de pariu se foloseşte când vrem să pariem pe echipa care încep meciul în inferioritate şi aici mă refer la rezultat (ex. echipa x începe meciul cu un handicap de 0-1, asta înseamnă că dacă noi am pus 1 atunci echipa gazdă trebuie să învingă la 2 goluri diferenţă pentru a câştiga pariul, dacă am pus x, atunci echipa care o pornit cu handicap trebuie să învingă exact la un gol diferenţă pentru a câştiga pariul, iar dacă am pus 2, asta înseamnă că echipa vizitatoare trebuie să scoată măcar un egal, sau să învingă, pentru a câştiga pariul).

Under/Over - la acest tip putem să pariem pe numărul de goluri ce vor fii în respectivul meci (ex. under 2,5 înseamnă că în meciul respectiv vor fii mai puţin de 3 goluri, iar over 2,5 înseamnă că în meciul respectiv vor fii mai mult de 3 goluri). Deobicei 1 se referă la under2,5 iar 2 se referă la over2,5 dar la unele agenţii aceste lucruri sunt exact invers.

Number of goals - acest tip de pariu se referă la numărul de goluri în meciul respectiv şi aici avem mai multe variante: nici un gol, 1 gol, 2 goluri, 3 goluri,...., cel puţin un gol.

Exact Score - acest tip de pariu se referă la scorul corect ce va fii în meciul respectiv şi aici având mai multe opţiuni (ex. 0-0, 1-0....6-0, 4-3 etc.)

More goals - la acest tip de pariu putem să pariem în ce repriză vor fii mai multe goluri (puncte)

To score/not to score - la acest tip de pariu putem să pariem pe echipe dacă marchează în timpul meciului sau nu.

Winning margin - la acest tip de pariu putem să pronosticăm cu câte goluri va câştiga o echipă, adică la ce diferenţă (victorie la 1 gol, la 2 sau mai multe goluri, egal fără goluri ori egal cu goluri)

1st goal to score - aici putem să pariem pe echipa care va marca primul gol, în caz de 0-0 miza se ia înapoi.

1st Half Goal Bet - cât va fi scorul la pauză (ex. 0-0, 1-0 etc.)

At what time will the last goal be scored? - când se va înscrie ultimul gol al meciului, în ce interval de timp (în caz de 0-0 miza se ia înapoi)

Booking/Corners - la acest tipp de pariu putem să pronosticăm câte cartonaşe galbene(roşu) sau câte cornere vor fii în timpul meciului.

Goal Scorer - la acest tip de pariu putem să pronosticăm care dintre jucătorii echipelor vor marca în meciul respectiv (avem trei varianta: first goal scorer - marcatorul primului gol, last goal scorer - marcatorul ultimului gol, score any - câştigăm pariul dacă jucătorul ales de noi va marca oricând în timpul meciului

Scorecast - la acest tip de pariu putem să alegem un jucător de la o echipă care va marca primul gol şi trebuie să indicăm şi scorul corect.

Outrights/Specials - pariuri de lungă durată, unde de exemplu putem să pariem pe câştigătoarea Cupei Angliei etc.

Un comentariu:

GhidPariuri.ro spunea...

Copiat de pe http://www.ghidpariuri.ro/articol-Tipuri_de_pariuri-35.html

Vom trimite notificari tuturor affiliate managerilor de la agentiile cu care lucrati.