joi, 29 mai 2008

Asian Handicap

Introducere în acest tip de pariu (Asian Handicap)

În cazul acestui tip de pariu putem să pariăm pe 2 lucruri (1 sau 2).

HANDICAP 0 :0 Aici trebuie să pariăm pe echipa învingătoare, în caz de egalitate primim miza înapoi.

HANDICAP 0 :1 /4 Acest tip de handicap este o combinaţie între handicap 0:0 şi handicap +1/2. În acest caz jucăm handicap 0:0 cu jumătate de miză, iar cu cealaltă jumătate jucăm handicap +1/2. Dacă punem 1 atunci câştigăm în cazul dacă echipa gazdă câştigă, iar dacă punem 2 atunci ne iese pariul dacă echipa vizitatoare câştigă.În caz de egalitate cel care a jucat 1 va primii jumătate din miză înapoi (handicap0:0), iar cel care a mizat pe 2, acela va primii cu jumătate de miză cota câştigătoare, iar pentru cealaltă jumătate de miză cota va fii de 1,00(handicap+1/2, handicap0:0)

HANDICAP 0 :1 /2 Echipa gazdă începe meciul cu o inferioritate de jumătate de gol. Cei care pun 1 vor câştiga dacă echipa gazdă va bate, în caz de egalitate sau victoria vizitatorilor vor câştiga cei care au pus 2.

HANDICAP 0 :3 /4 Acest tip de pariu este o combinaţie între handicap +1/2 şi handicap +1. Jumătate de miză se pune pe handicap +1/2, iar jumat de miză de pune pe handicap +1. Cel care pune pe 1 va câştiga în cazul în care echipa gazdă va triumfa cu 2 sau mai multe goluri diferenţă. Dacă echipa gazdă câştigă cu un singur gol diferenţă atunci pentru jumătate de miză primeşti cota câştigătoare(handicap +1/2), iar pentru cealaltă jumătate primeşti cota 1,00 (handicap +1). Cel care pariază pe 2 va câştiga dacă echipa vizitatoare va triumfa, ori va scote măcar un egal. În caz de egalitate cel care a mizat pe 1 va pierde pariul.

HANDICAP 0:1 Meciul începe de la 0-1 iar pentru ca cel care o mizat pe 1 să câştige pariul, echipa gazdă va trebui să bată măcar la două goluri diferenţă, sau mai mult.


HANDICAP 0 :1 1/4 Acest tip de pariu este combinaţia între handicap +1 şi handicap +1 1/2. Cu jumătate de miză se joacă handicap +1, iar cu cealaltă jumătate se joacă handicap +1 1/2. Cel care o pariat pe 1 va câştiga dacă echipa gazdă bate la 2 sau mai multe goluri diferenţă. Cel care a pariat pe 2 va câştiga în cazul în care echipa vizitatoare câştigă, ori scoate măcar un egal. Dacă echipa gazdă câştigă cu un singur gol diferenţă atunci cel care a mizat pe 1 primeşte înapoi jumătate de miză, deoarece handicapul +1 primeşte cota 1,00. Tot în acest caz (echipa gazdă câştigă cu un singur gol diferenţă), cel care a pus 2 va primii pentru jumătate de miză cota câştigătoare (handicap +1 1/2), iar pentru cealaltă jumătate de miză primeşte cota de 1,00 (handicap +1)

HANDICAP 0 :1 1/2 Echipa gazdă porneşte cu o inferioritate de un gol şi jumătate. Cel care a mizat pe 1 va câştiga dacă echipa gazdă câştigă cu 2 sau mai multe goluri diferenţă, în celelalte cazuri va câştiga cel care a pus 2.

HANDICAP 0 :1 3/4 Acest tip de pariu este o combinaţie între handicap +1 1/2 şi handicap 2. Şi în acest caz miza se împarte în două. Cu jumătate de miză jucăm handicap +1 1/2, iar cu cealaltă jumătate jucăm handicap 2. Cel care a mizat pe 1 va câştiga dacă echipa gazdă va câştiga cu 3 sau mai multe goluri diferenţă. Dacă echipa gazdă câştigă cu 2 goluri diferenţă atunci pariorul primeşte pentru jumătate de miză cota câştigătoate (handicap +1 1/2), iar pentru cealaltă jumătate primeşte cota 1,00 (handicap +2). Cel care a mizat pe 2 va câştiga pariul dacă echipa gazdă câştigă cu un singur gol diferenţă, meciul se termină la egalitate ori câştigă echipa vizitatoare. În cazul în care echipa gazdă câştigă cu 2 goluri diferenţă, cel care a pus 2 va primii înapoi jumătate de miză (handicap +2)


HANDICAP 0 :2 Echipa gazdă începe în inferioritate meciul, de la 0-2. Cel care a pus 1 va câştiga dacă echipa gazdă câştigă cu 3 sau mai multe goluri diferenţă.

Niciun comentariu: