miercuri, 21 mai 2008

Sunderlands Bonus £/€50

1. Introducere

Sunderlands este mandra sa ofere o selectie de oferte speciale care sa intalneasca nevoile fiecarui client, fie ca este un fan de curse, sport sau jocuri. Sunderlands reprezinta valoarea de 60 ani. Va prezentam o descriere ofertelor disponibile in acest moment dar si ofertele periodice, cat si termenii si conditiile acestor oferte. De asemenea prezentam in detaliu termenii standard pentru pariurile gratuite. Este important sa parcurgeti urmatorul text. Atunci cand exista o anumita oferta, ea este prezentata in detaliu pe pagina de start si in prima sectiune a acestei pagini bonus numita oferte Current Bonus (oferte bonus actuale). Aceasta sectiune va mentiona data inceperii si incheierii oricarei promotii plus criteriile minime sau maxime. Daca doriti clarificari suplimentare referitoare la oricare din ofertele noastre sau daca sunteti nemultumiti de serviciul primit pentru bonusuri sau oferte, va rugam sa ne trimiteti un e-mail la adresa u2us@sunderlands.eu la titlul probleme legate de bonus, si problema dvs va fi rezolvata in 24 ore.



2. Oferte bonus actuale

Bonus pentru un cont nou de inregistrare de £/€50

Pentru fiecare cont deschis, primul dvs depozit va fi incarcat cu pana la primii £/€10. Dupa aceea va vom incarca alti £/€10 la fiecare 5 parieri pana la maxim £/€40. Pariurile gratuite/bonus-ul le veti primi dupe ce ati trimis un e-mail la Serviile Clienti la adresa u2us@sunderlands.eu. Clientul va fi informat prin e-mail la actualizarea contului. Primul bonus de £/€10 este adaugat ca un depozit cash in contul clientului, iar suma castigata trebuie sa fie pariata mai mult de 3 ori la sanse egale (2.0) sau mai mult inainte de retragere. Pariurile gratuite urmatoare sunt oferite dupa 4 parieri cu sanse egale (2.0) sau mai mult. Suma pariului gratuit va fi echivalentul mediei pariurilor de calificare, pana la maxim de £/€10 pe pariu. Se aplica regulile normale pentru pariul gratuit.

Bonus pentru primul marcator
Pariati pe primul marcator de gol la oricare meci de fotbal prezentat iar daca alegerea dvs marcheaza in primele 15 minute, va dublam suma pariata! Pariul maxim de £50/50 Euro va primi un bonus. Orice depaseste £50/50 Euro va fi la sanse normale. Doar pariuri unice. Oferta este aplicabila pana la 15 minute inclusiv de la inceperea meciului. Cronometrarea Asociatiei oficiale de fotbal se aplica in fiecare jurisdictie.

Bonus procentaj pariu gratuit (toate sporturile)
Faceti un depozit, pariati o data la suma egala sau mai mare si va oferim un pariu gratuit cu o valoare de 5% din valoarea depozitului pentru utilizarea la meciurile prezentate.

Returnarea sau pierderea ofertelor de pariuri
Pariati un anumit eveniment iar daca un alt eveniment specificat apare, va vom returna toate pariurile pierdute. De exemplu, pariati pe Liverpool ca si castigatoare a meciului (data si ora specificata) impotriva lui Manchester United iar daca Manchester United inscrie dupa minutul 85 va returnam miza pierduta (inclusiv minutul 85 al meciului, suma maxima returnata £50/50 Euro).

Pariul gratuit Liga campionilor
Pariati £100 single pe un meci din Liga Campionilor si primiti o suma de £10 pentru FGS in acest meci.

Meci cu 2 reprize (fotbal)
Daca echipa pariata intr-un meci de fotbal castiga ambele reprize va adaugam 50% la castiguri. Miza maxima £100/100 Euro.



3.Reguli standard pentru pariul gratuit

Urmatoarele reguli se aplica tuturor pariurilor gratuite, daca nu este altfel specificat: Pariurile de calificare trebuie sa fie cu sanse egale (2.0) sau mai mari. Fiecare pariu gratuit se refera la miza maxima descrisa pentru fiecare pariu. Pariurile gratuite pentru Cursele de cai sunt doar SP. Pariurile gratuite pe alte domenii trebuie sa fie pe selectii egale (2.0) sau mai mari. Toate pariurile gratuite sunt supuse unei decizii de comercializare. Nu se plaseaza niciun pariu gratuit inainte sau dupa evenimente decat in cazul in care este astfel prevazut. Pariurile gratuite trebuie revendicate contactand Serviciile clienti prin numarul de telefon gratuit 0808 234 8052 sau prin Suport Live. Se splica doar un pariu gratuit pe persoana, daca nu este altfel prevazut. 0. Ofertele de pariuri gratuite sunt deschise doar pentru clientii de pe Internet.

Niciun comentariu: