joi, 29 mai 2008

Pariul Sigur

Poti paria si obtine cu siguranta profit!

Ce este mai exact Pariul Sigur?
Cand cotele afisate pe diverse site-uri de agentii de pariuri variaza semnificativ pentru acelasi eveniment, poti obtine un oarecare profit indiferent de rezultatul evenimentului. Cum? Foarte simplu, pariind toate rezultatele posibile cand urmatoarea formula se aplica:


1/cota 1+1/cota 2+....+1/cota n <>


Cum identific un Pariu Sigur?
Cotele se modifica atat de repede iar numarul evenimentelor sportive si al bookmakerilor este atat de mare incat este foarte greu, daca nu practic imposibil, sa identifici un Pariu Sigur fara ajutor. Diverse servicii de internet ofera posibilitatea de a compara cotele (servicii gratuite) sau alerte venite prin e-mail (servicii de tip abonament) in momentul in care apare oportunitatea unui Pariu Sigur.

Comparatorii cotelor reprezinta un instrument folositor pentru a paria pe cotele cele mai mari daca ai mai multe conturi la mai multe site-uri de agentii de pariuri. Cu toate astea, nu-ti face sperante in folosirea acestuia pentru a gasi arbitrajele in evenimentele sportive: bookmakerii sunt foarte rapizi in as ajusta cotele cand acestea nu se potrivesc. Singurele servicii care iti ofera sanse reale in a plasa un Pariu Sigur sunt serviciile de alerta prin e-mail. Ti se va trimite un e-mail de indata ce se va descoperii un Pariu Sigur si astfel in decursul unei zile vei primi sute de astfel de alerte.


Ponturile noastre:
Pentu a justifica costurile serviciilor de alerta prin e-mail si pentru a obtine maximum de beneficii trebuie sa:
- ai conturi la mai multi bookmakeri
- ai conexiune la internet, sa fi on-line si sa efectuezi tranzactii imediat
- verifici numarul maxim de mize pe care poti sa le plasezi la fiecare bookmaker inainte de a realiza arbitrajul
- verifici regulile bookmakerilor, exista reguli specifice pentru fiecare sport in special pentru tenis

Niciun comentariu: